Vernieuwde website DSG-Canusa

Geplaatst op: 10 april 2018

DSG-Canusa / Shawcor vernieuwd haar website.

Wij als officiële distributeur van DSG-CANUSA, willen u melden dat de website van Canusa compleet vernieuwd is. de site heeft een nieuw en fris ontwerp, nieuwe functionaliteiten en bijgewerkte inhoud.

Het doel van de vernieuwde website is om de 2 vertrouwde merken uit de industrie; DSG-Canusa en Shawflex dichter bij elkaar te brengen. Daarnaast is het vinden van de juiste informatie op de site verbeterd en vereenvouwdigd. Er zijn door middel van interactieve elementen nieuwe producten en oplossingen in beeld gebracht.

Ze hebben de functionaliteit van een online productcatalogus toegevoegd, waarmee u de producten van topkwaliteit kunt doorzoeken om de juiste producten en oplossingen te vinden die aan uw behoeften voldoen. En hebben de inhoud op de hele site bijgewerkt om u meer informatie te geven over onze producten en services, inclusief onze aangepaste oplossingen om te voldoen aan de vereisten van uw meest veeleisende toepassingen.

In de nieuwe sectie Marktoplossingen kunt u bladeren door de markten die we bedienen met onze krimpkousen en koud aangebrachte kabelaccessoires en elektrische draad- en kabelproducten.

Neem dus gerust een kijkje op deze site, en wellicht helpt het om de jusite producten en informatie voor u te vinden.

Klik op deze link om de site te bezoeken.

Wilt u de nieuwste aanbiedingen van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!