Ga naar de inhoud

FM Electro Vriend van Het Rode Kruis

1 december 2022

FM Electro BV. is één van De Vrienden van Het Rode Kruis. Door Vriend van Het Rode Kruis te zijn investeren we in innovatieve oplossingen die de hulpverlening van Het Rode Kruis vooruit helpen. De Vrienden van Het Rode Kruis is een groeiend netwerk van betrokken ondernemers die corporate social responsibility en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Met ons als vriend maakt Het Rode Kruis mensen in binnen- en buitenland zelfredzaam en minder kwetsbaar voor rampen.

Het vriendenprogramma richt zich op dit moment op drie programma’s: 1) Natuurgeweld op de Filipijnen, 2) Voedselnoodhulp in Nederland en 3) 510 data-initiatief. Deze mensen hebben onze hulp hard nodig. Dan is er niks fijner dan hulp van organisaties zoals Het Rode Kruis.

Het is fijn dat Het Rode Kruis er ook is voor mensen dichter bij huis. Duizenden mensen in Nederland hebben niet genoeg geld om boodschappen te betalen. Ze moeten dagelijks hartverscheurende keuzes maken: betaal ik de huur, koop ik groente of kies ik voor luiers? Het Rode Kruis helpt die mensen in nood door kaarten te geven waar ze zelf voedsel en verzorgingsproducten voor kunnen kopen.

Wilt u meer weten klik dan:hier

Wilt u de nieuwste aanbiedingen van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

" " geeft vereiste velden aan