Ga naar de inhoud

Over FM Electro

Welkom bij FM Electro, dé plek voor al jouw kabel-accessoires, elektronische benodigdheden en nog veel meer. Bij ons vind je niet zomaar wat artikelen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt! En heb je hier hulp bij nodig, dan zijn wij er ook voor je. FM Electro staat niet voor niets voor kwaliteit, kennis en kunde.

Het begon allemaal in het jaar 2000, toen FM Electro werd opgericht door directeur/eigenaar Ferdie Künne. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een vooraanstaande importeur en  groothandel van bevestigingsmaterialen en kabelmanagementsystemen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en divers, en dat maakt ons uniek in onze branche.

Of je nu krimpkousen, klittenband, kabelschoenen, markeersystemen of iets anders nodig hebt, wij hebben het voor je! Daarnaast bieden we ook een breed scala aan verlichting, kabels, connectors, zekeringen, accuproducten en andere accessoires voor (elektrische en hybride) auto’s. We begrijpen de groeiende vraag naar producten voor duurzame mobiliteit en voldoen graag aan die behoeften. Daarom werd in 2014 FM Automotive opgericht. Deze is per 2023 samengevoegd met FM Electro tot één bedrijf dat onder de bekende naam FM Electro verder gaat.

Alles voor de klant

Bij FM Electro draait alles om onze klanten. Ons doel is om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van uitstekende technische ondersteuning en het bewaken van het gehele inkoop- en leveringsproces.

De meeste van onze klanten zijn elektronica- en installatiebedrijven en bedrijven die actief zijn in de automotive-industrie, de offshore-industrie en de voedingsmiddelenindustrie.

Uitgebreid aanbod

Zoals gezegd bieden we een zeer uitgebreid aanbod. Zo leveren wij het volledige pakket van Texit (onder de handelsnaam TEXIT-Benelux) en voeren we het omvangrijke assortiment van X.B. Components.

Daarnaast zijn we voor hoogwaardige krimpkousen de officiële verdeler van DSG-Canusa in de Benelux. En we zijn er trots op dat we deel uitmaken van het leveringspakket van hét A-merk voor kabelbinders, namelijk Thomas&Betts, de uitvinders van de tiewrap!

Kwaliteit, kennis en kunde

Door onze gerichte inkoop leveren wij alleen het beste van het beste. Daarnaast zijn we trots op onze technische kennis en flexibiliteit.

Onze experts staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de juiste producten en het beantwoorden van al je vragen. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Wij zijn FM Electro en wij hebben overal een oplossing voor!

Wilt u de nieuwste aanbiedingen van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

" " geeft vereiste velden aan