Ga naar de inhoud

Garantie

Zijn artikelen door ons foutief geleverd? Of heb je artikelen ontvangen die gebreken vertonen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Na toestemming mag je deze artikelen namelijk terugsturen.

Wij regelen de retourafhaling en zullen – waar mogelijk – het juiste artikel zo snel mogelijk naleveren. Als dit gewenst is kunnen we de artikelen ook crediteren.

Eerst contact opnemen

Wat het probleem ook is, we lossen het graag met je op! Neem daarom altijd eerst contact met ons op, zodat we de mogelijkheden en voorwaarden kunnen bespreken. Stuur dus niet zomaar een verkeerd of defect artikel retour naar ons.

Een artikel retour… en dan?

Nadat je – met onze toestemming –  een artikel retour stuurt of nadat wij het artikel hebben opgehaald, zullen wij het eerst nog beoordelen. Is alles akkoord, dan gaan we over op het vervangen van het artikel of het crediteren.

Als het mogelijk is, dan zullen wij zo snel mogelijk een vervangend artikel leveren uit eigen voorraad. De garantie handelen we af met onze desbetreffende leverancier. Jij hoeft als klant niet te wachten totdat dit afgehandeld is. Bij FM Electro zorgen we namelijk graag voor een snelle en bevredigende oplossing!

Wilt u de nieuwste aanbiedingen van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

" " geeft vereiste velden aan